Mijn Ebook, dat heet "Vitamine B Complex: De complete gids voor vitaminen en mineralen" is uit sinds juni 2011. Ik heb ook een Facebook fan pagina, die is uitgegroeid tot meer dan 5500 fans en 1,5 miljoen views. Ik ben ook de co-host van het YouTube-kanaal "Vitamin B Complex". Ik schrijf over verschillende vitaminen en andere supplementen, en ik praat over dingen die verband houden met wetenschap, geneeskunde, technologie en meer. Ik post ook video's van wetenschappelijk onderzoek en reviews, en soms publiceer ik een blog.

Ik ben een natuurgenezer, en ik ben al sinds ik 5 jaar oud was. Ik heb gewerkt als natuurgenezer voor meer dan 10 jaar en ik ben een licentie voedingsdeskundige. Ik heb de afgelopen 7 jaar aan de Universiteit van de Stille Oceaan, waar ik mijn Bachelor of Science in Biology verdiend. Ik heb mijn Master's Degree in Nutrition in 2014 behaald aan de Universiteit van Californië, Los Angeles. Ik heb in 2012 gepoctoreerd in klinische voeding aan de UCLA.

Op sociale media vind je mij als [email protected], en op Instagram als vitaminebcomplexvergelijk

Dit is deel 1 in een reeks berichten die inzicht geven in hoe je een optimale gezondheid en optimale functie voor je lichaam bereiken. In deze post bespreken we het belang van de darmflora en wat deze kan doen voor uw gezondheid. Het is belangrijk om gezonde darmbacteriën te hebben voor een optimale gezondheid, wat betekent dat je een goede mix van voedselgroepen en bacteriën moet consumeren. Bacteriële inhoud in je darmen is een maat voor uw algehele gezondheid. De dikke darm is een verzameling van de epitheelcellen van het lichaam die de binnenkant van de buik lijn. De dikke darm heeft vele functies in ons lichaam, met inbegrip van het absorberen van afval, het produceren van hormonen, het stimuleren van het immuunsysteem, het beheersen van de bloedsuikerspiegel, en het verteren van voedsel. Bacteriën in de dikke darm kunnen interageren met het immuunsysteem van het lichaam, en wanneer dit gebeurt, kan het leiden tot een immuunrespons.

Ik wilde dit altijd al doen omdat ik dacht dat het zeer nuttig zal zijn voor een verscheidenheid aan onderwerpen.

Aangezien ik al veel onderzoek over vitamine B Complex was ik erg verbaasd toen mijn vriend vertelde me over deze blog - ik wist niet eens wat het was. Het is een geweldige site met tonnen informatie, die echt nuttig was om me te helpen. Nu hoef ik niet na te denken over wat voor soort vitamine B complex ik moet kiezen en hoeveel ik moet nemen, het gewoon opduikt in mijn hoofd, dus ik doe het gewoon. De reden dat ik voor Vitamineb kies is dat het een eenvoudige site is met veel informatie en een handige gebruikersinterface. Ik ben erg blij met deze website en ik denk dat het echt nuttig is voor iedereen die denkt over het krijgen van een Vitamineb Complex en proberen het uit. Ik denk ook dat Vitamineb is een geweldige site voor beginners, want het heeft veel informatie en is zeer gemakkelijk te begrijpen.

Ik heb veel ervaring omdat ik een arts ben, en ik heb een grote liefde voor de gezonde levensstijl die ik leef. Ik hou van het delen van mijn passie voor dit supplement met u. Ik kan u mijn informatie en mijn ervaring met de supplementen die ik verkoop. Dus voel je vrij om te bladeren door mijn site, en als je iets dat u zou kunnen helpen met uw conditie of u helpen om uit een probleem, dan voel je vrij om het te kopen en de voordelen ervan te ervaren.

Vitamine B Complex: Vitamine B Complex: Vitamine B Complex (Vitamine B complex) is een natuurlijke vitamine B complex dat wordt gemaakt door het lichaam om te helpen bij de productie van bepaalde belangrijke enzymen die nodig zijn om de vitaminen A en E en andere vitaminen en mineralen te absorberen, evenals om de normale werking van de schildklier te behouden. Vitamine B complex: Het vitamine B-complex is een supplement dat oraal kan worden ingenomen. Het is ook een geweldige manier om ervoor te zorgen dat u geen ongewenste bijwerkingen te krijgen.